19.11.05

-Malas Temporadas-


bueno... recomenable peli.. como no lavia d veure... surt la meva 'diva' xdd.... solo x eso merece la pena.... xo realment la peli es mes trista dl k pot semblar xDD i esu... depen d la persona... a mi si k ma agradat... segons diuen fotogramas... "Para espectadores con crisis o dilemas. Lo mejor: la dirección de actores. Lo peor: cierta solemnidad. "

5 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Vaia...veig que ja et dones el luxe d'eliminar certes entrades...espero que no passi el mateix amb les meves...
Enfi que esclar que si que també l'haig d'anar a veure i llavors ia t'escriuré un comentari decent...i que no només és la teva diva ehh!!! ;)
Fins dmà i sort a l'examen...(total és una parida...no sé que estic dient xD)

Anónimo dijo...

Tomo nota de la peli. Me gusta el cine, pero más aún que me recomienden películas. Te agrego a Favoritos del ordenador, para poder escribirte anónimamente, aunque, como a ti, tampoco me gusta esconderme (cosa que no significa que no tenga que hacerlo). Dentro de poco haré una escapadita, a ver si me sirve de algo.

Anónimo dijo...

per cert, encara no he vist "mi vida sin mi"

Anónimo dijo...

uep hola ja tenia ganes d´escriure un comentari al teu blog es diu aixi no?? la peli,no le vist com sempre y no se si la veure crec que no no m ´agraden les pel.licules tristes i segons tu es trista ,m´agraden mes les de comedia aa pero de totes formes tindre en conte la peli i ja veurem be fins dema.T´escric en catala perque tots t´escriuen en catala.Un poc llarg pero aixi puc pasa alguns dies sense deixar comentari jeje